By
No comments

– ta med ditt barn till gymmet och träna tillsammans med Frida.

Den 8 Juni kommer vi att dra igång en kurs med träning för mammor på Huskvarna Athletic. Kursen riktar sig till mammor som ännu inte fått ordning på kroppen efter förlossningen. Du kommer även ha möjlighet att ta med ditt barn till gymmet.

En grupp kommer bestå av 6 personer och vi kommer träna tillsammans under 5 veckor. Vi kommer ägna oss åt att aktivera /stärka upp magmusklerna igen eftersom de är ganska utsatta under en graviditet. Träningen kommer att äga rum på onsdagar kl 11.00-11.45.

Kostnad;
750kr.

Hon som kommer hålla i träningen heter Frida Olsson Algeskär. Hon jobbar som Lic. Personlig  tränare med inriktning mot mammaträning bland annat. Hon är utbildad genom MammaMage och besitter kunskapen om hur kroppen påverkas under en graviditet och vilka risker man tar om man utsätter kroppen för fel sorts träning för snabbt eller överhuvudtaget efter en förlossning. Vill du ta kontroll över kroppen, träna säkert och minska midjemåttet efter din graviditet så är det här träningen för dig! Den bästa starten för ett fortsatt aktivt liv efter att man fått barn!

Anmälan är bindande och sker via info@fridaoa.se senast den 5 Juni.
Vid stort intresse kommer ev fler grupper startas upp.

jabba dabba